Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina chokladkakan

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Det här är ett gott - roligt - snabbt - enkelt sätt att baka på - det ska inte vara svårt att fröjda magen och hjärtat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj och ströbröa en rund, flatbottnad tårtform ca 24 cm i diameter.
  3. Blanda båda mixerna, olja, vatten och ägg i en bunke och rör ihop till en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter.
  4. Ta ut tårtan och vänd upp den på ett bakplåtspapper.
  5. Mät upp alla glasyringredienser i en kastrull och låt koka upp under omrörning. Häll den heta glasyren över den varma tårtan. Sprinkla övet kokosflingor. Låt svalna.
  6. Servera med Carlshamn Mejeri VaniljVisp

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.