Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fint bröd

 
Skriv ut

Fint bröd, mellanting mellan bullar och matbröd. Vill du göra kanelbullar så kavla ut degen, ha på kanel, rulla ihop degen och skär skivor som du trycker ihop lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna, men inte allt grahamsmjöl.
  2. Blanda rapsolja och lättfil.
  3. Häll i mjölblandningen och så mycket grahamsmjöl du behöver för att få ihop till en "oklistrig" deg.
  4. Låt jäsa till dubbla storleken. Gör små bullar. Låt jäsa till dubbla storleken.
  5. Grädda i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.