Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Berusande gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva vitlöken i små bitar och fräs den i oljan i en panna i ett par minuter tillsammans med currypastan. Skiva purjolöken och låt fräsa med i ytterligare tre minuter.
  3. Tillsätt kokosmjölken, fiskbuljongtärningen och sojasåsen och låt koka upp.
  4. Smörj en ugnssäker form och lägg i fisken. Häll därefter över såsen.
  5. Tärna brödbitarna och blanda dem med den rivna kokosnöten i en skål, strö sedan blandningen över såsen och låt stå i ugnen i ca 20 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.