Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i grönt sällskap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisen, skär den i bitar och lägg den på bakplåtspapper på en plåt. Kryddda med 1 tsk salt. Stek potatisen i övre delen av ugnen i 15-20 minuter tills den nästan är färdistekt. Skala och klyfta löken. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär fisken i bitar och lägg på ett smort ugnsäkert fat. Krydda med 1 tsk salt. Sänk värmen till 175 grader. Lägg grönsakerna tillsammans med potatisarna på plåten. Sätt in fisken på ett galler under plåten. Stek allt i cirka 15 minuter. Blanda dressingen. Blanda potatis, grönsaker och rucola. Lägg fisken ovanpå och häll dressingen över alltihop. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.