Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Saffran är väl en härlig krydda. Barnen brukar utbrista: " åh vad gott, nu blir det sån där julbullesoppa!"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop grönsaksbuljongen, grädden, vitvinsvinägern, saffran och dragon. Slanta morötterna och skiva purjolöken och tillsätt till buljongblandningen, låt koka några minuter till dess att morötterna börjar mjukna. Tillsätt fisktärningarna och sjud ytterligare några minuter. Skär potatisen i fyrkanter och lägg i soppan, ta av soppan från spisen och låt stå medan potatisen blir varm. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg gärna till en god aioli som en klick i soppan vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.