Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Pris per portion mellen 10 och 12.50 med tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal eller hacka fisken. ( Går lätt med en matberedare. ) Riv potatisen grovt. Arbeta ihop fisk och riven potatis med ägg och mjölk. Skala och finhacka löken. Finhacka rödbetor och ättiksgurkan. Blanda ihop samtliga ingredienser. Forma den rosa färsen till biffar och vänd dem i ströbröd. Stek dem guldbruna i fettet. Servera dem med kokt ris eller potatis och en sallad ( och skivad citron ) . Går bra att dubbla receptet.
  2. Tips: Färsen kan formas till en limpa eller bredas ut i en smord form och gräddas i ugnen ca 20 minuter i 225 grader om man hellre vill göra det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.