Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med saffran, vitt vin och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mustig och smakrik fiskgryta som passar lika bra till vardag som till fest. Ca 1000 kcal för hela grytan = 250 kcal per portion

Ingredienser

Instruktioner

Fräs vitlök, lök och fänkål i olivolja i en gryta några minuter utan att det tar färg. Häll i vitt vin, vatten, tomatkross, buljongtärning och saffran. Låt småputtra ca 25 minuter. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Lägg i fisk, timjan och kokt pasta i soppan och koka 1 minut. Dra kastrullen åt sidan och låt stå ca 5 minuter. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.