Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskkakor med ris och Rhode Islandsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga och kryddiga fiskkakor som serveras med en fräsch Rhode Islandsås. God och snabblagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torsken. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Mixa löken med ströbrödet och häll upp på en tallrik. Lägg torsk, salt och ägg i en mixer. Mixa hastigt till en smet, den behöver inte bli helt slät. Tillsätt potatismjöl, grädde, cayennepeppar och mixa ihop.
  3. Klicka ut smeten i lagom stora biffar på lök- och ströbrödsblandningen, vänd dem så att de paneras runt om. Stek fiskkakorna i oljan i en varm stekpanna ca 4 minuter per sida.
  4. Blanda crème fraiche med chilisås och salt i en skål. Toppa såsen med nyklippt krasse.
  5. Servera fiskkakorna med nykokt ris och Rhode Islandsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.