Frasiga och kryddiga fiskkakor som serveras med en fräsch Rhode Islandsås.
God och snabblagad rätt.
Instruktioner
- Tina torsken. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
- Mixa löken med ströbrödet och häll upp på en tallrik. Lägg torsk, salt och ägg i en mixer. Mixa hastigt till en smet, den behöver inte bli helt slät. Tillsätt potatismjöl, grädde, cayennepeppar och mixa ihop.
- Klicka ut smeten i lagom stora biffar på lök- och ströbrödsblandningen, vänd dem så att de paneras runt om. Stek fiskkakorna i oljan i en varm stekpanna ca 4 minuter per sida.
- Blanda crème fraiche med chilisås och salt i en skål. Toppa såsen med nyklippt krasse.
- Servera fiskkakorna med nykokt ris och Rhode Islandsås.
Publicerat den
17 augusti 2014
Liknande recept
Skriv kommentar