Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i marinad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god rätt som är enkel att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i ca 1,5 cm tjocka skivor och banka ut dem lite. Blanda soya, vinäger och vatten till marinaden efter smak, det ska bli så mycket marinad att det täcker filén.
  2. Hacka den gula löken fint och tillsätt. Pressa ner vitlök och krossa koriandern och häll i. Salta och peppra. Lägg filén i marinaden och låt stå kallt minst en timme.
  3. Smöra en ugnsfast form och lägg i filén tillsammans med marinaden i formen. Ställ in i ca 200 grader varm ugn och låt steka ungefär 30 minuter eller tills köttet är genomstekt.
  4. Gott att äta till hemgjorda potatisklyftor eller Hasselbackspotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.