Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé på potatisbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmm

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och hacka löken. Smörj en form och lägg potatisen som tegeltak. Strö över paprika, lök, salt och peppar. Baka i 200 grader, ca 30 minuter. Putsa och skiva köttet. Stek i matfett och krydda med salt och peppar. Lägg köttet ovanpå potatisen och efterstek i ugn i 5 minuter. Skiva svampen och fräs i matfett med pressad vitlök. Späd med vatten, tomatpuré, soja och grädde. Koka ihop i 5 minuter och smaka av. Häll såsen över köttet. Servera tillsammans med en krispig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.