Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med ingefärsrubb och honungsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt där smaklökarna får lite av varje. Sött, syrligt och salt. Serveras med en potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citronskal, finhackade vitlöksklyftor, ingefära, paprikapulver och salt. Gnid in fläskkarré skivorna med blandningen. Låt stå medan resten förbereds,
  2. Skrubba och koka potatisen mjuk, ca 15 minuter i lättsaltat vatten. Häll av och låt ånga av. Strimla salladslökarna. Dela rädisorna. Rör ihop olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar. Blanda vinägretten med den ljumma potatisen. Vänd ner salladslök, rädisor och blad från koriander.
  3. Rör ihop matyoghurt, flytande honung och limejuice. Krydda med salt och peppar.
  4. Grilla eller stek köttet 3-5 mintuer per sida. Servera med potatissallad och en klick honungsyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.