En rätt där smaklökarna får lite av varje. Sött, syrligt och salt.
Serveras med en potatissallad.
Instruktioner
- Blanda citronskal, finhackade vitlöksklyftor, ingefära, paprikapulver och salt. Gnid in fläskkarré skivorna med blandningen. Låt stå medan resten förbereds,
- Skrubba och koka potatisen mjuk, ca 15 minuter i lättsaltat vatten. Häll av och låt ånga av. Strimla salladslökarna. Dela rädisorna. Rör ihop olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar.
Blanda vinägretten med den ljumma potatisen. Vänd ner salladslök, rädisor och blad från koriander.
- Rör ihop matyoghurt, flytande honung och limejuice.
Krydda med salt och peppar.
- Grilla eller stek köttet 3-5 mintuer per sida.
Servera med potatissallad och en klick honungsyoghurt.
Publicerat den
27 maj 2012
Liknande recept
Skriv kommentar