Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med skogssvamp panna

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

med smak av kantarell och champinjoner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fläskkarren ica 10 minuter lägg den i en ugnssäcker form. Värm burken med skogssvamps pannan och häll det över köttet sätt in i ugn i ca 20 minuter i 225 grader.
  2. Stek Wokgrönsakerna efter köttet och lägg det i en ugnsäker form och in i ugnen tillsammans med köttet.
  3. Servera med potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.