Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med blomkålskräm och bräserade endiver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttet och bryn runt om. Sätt in i ugnen på 125 grader tills köttet når en innertemperatur på 64 grader.
  2. Skär blomkålen i lagom bitar och koka med gräddmjölken. Mixa och smaka av med salt och peppar.
  3. Dela endiven på mitten och stek lätt i lite olja/smör. Tillsätt vitt vin, socker, citronsaft och russin. Koka mjukt. Smaksätt med salt, peppar och hackad körvel. Serveras förslagsvis med rostad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.