Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch broccolipaj

 
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

God och nyttig grahamspaj med mycket ostsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda snabbt överst stående ingredienser för hand med en träslev i en bunke eller i matberedaren. Ställ in i en "bulle" i kylskåpet och låt vila 30 min.
  3. Under tiden pajdegen är i kylskåpet, förväll broccolin i 7 min. Häll av vattnet och stek i kastrullen med olivolja och salladskrydda några minuter. Låt stå tills pajen är förgräddad.
  4. Tag pajen ur kylskåpet och tryck ut i en pajform. Nagga med en gaffel och förgrädda i mitten av ugnen ca 8 min.
  5. Vispa ihop nederst stående ingredienser.
  6. Tag den förgräddade pajen ur ugnen och häll över broccolin och äggstanningen. Grädda i mitten av ugnen 30- 35 min.
  7. Variation: Blanda broccolin med årets grönsaker, exempel blomkål eller purjolök och variera smaken på osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.