Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

fräsch efterrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

supergod efter en hgt mastig middag

Ingredienser

Instruktioner

skär bananer och kiwi i småbitar. bottna ett glas med frukten. blande en burk cremefraiche med de frysta hallonen till en sorbet och klicka över frukten. vispa äggvitor med florsocker till en marängsmet och toppa över sorbeten. ställ in i ugnen under grillgallret ngn minut till marängrn fått lite färg. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.