Om man vill äta en mättande och nyttig muffins till frukost, är dessa ett bra förslag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C. Blanda de torra ingredienserna. Blanda ner morötterna och margarinet med fingertopparna (eller använd elvisp, långsam fart med degkrokar). Blanda i filmjölken och arbeta snabbt ihop. Dela i 8-10 bitar, lägg i muffinsform eller muffinsplåt. Grädda ca 10-12 min eller tills de fått fin färg. Servera nygräddade med t ex färskost.
- När det gäller tiden de ska grädda är jag inte helt säker på att det ska vara 10-12 min. Jag har nämligen antecknat två olika tider, den andra är 25 min, och jag misstänker att det är den tiden man ska följa...
- Energi 963 kJ / 230 kcal
Protein 6,5 g
Fett 10,3 g
Kolhydrater 27,8 g
Fibrer
Publicerat den
6 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
De är jättegoda! Gjorde såna i skolan och de var underbara!
Testade att göra dessa en morgon och de var riktigt goda! Matiga muffins liksom...