Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen cappuccino

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod dessert till midsommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud vatten blandat med kaffe, socker, gulor och kakao i en kastrull tills det tjocknar. Rör ner konjaken och låt svalna.
  2. Vispa grädden, spara lite till garnering, och vänd ner resten i smeten.
  3. Vispa vitorna till hårt skum. Tillsätt sockret i en fin stråle och fortsätt vispa marängen tjock och glansig. Vänd sedan ner den i kaffeblandningen.
  4. Fördela i portionsformar eller i en ringform och ställ i frysen.
  5. Ta ut ur frysen när middagen börjar och låt den tina en aning i kylskåpet. Garnera med vispad grädde och dofta kanel över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.