Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornsbaguetter

 
  • Serverar: 16-20 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Ett saftigt gott bröd lite kladdigt att baka men väl värt jobbet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 6 dl vatten och tillsätt bulgur koka 6 min Rör ner havregryn och linfrö koka3 min. till en gröt.
  2. Häll gröten i matberedaren. Tillsätt 2 dl kallt vatten,salt, honung och olja. Låt svalna och tillsätt jäst, solrosfrön och mjöl.
  3. Arbeta degen väl och låt jäsa 30-40 min. Forma avlånga bröd som snittas. Jäs i ca 30 min.
  4. Grädda i 225 grader 8-10 min Låt svalna på galler under duk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.