Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornsbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett superenkelt brödrecept för de som vill att det ska gå snabbt och lätt att baka bröd. Bara blanda och ner i formarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Rör ner fil och sirap. Dela degen i tre delar och slå dem i avlånga bakformar. Grädda i 175° i 75 minuter.
  2. Tips: ta ur bröden ur formarna direkt när de kommer ur ugnen, eller lägg bakpapper i formarna så släpper bröden lättare – eller bröa formarna innan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingemoa 19 januari 2010

    Ett jättegott bröd och enkelt att göra. Jag tar mindre sirap imitt bröd. Jag gör bara två bröd på min sats. Tycker att storleken på brödet blir mer lagom. Högsta betyg en femma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.