Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria frallor med kaffe och nypon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Riktigt mörka och mustiga frallor med en tydlig kaffesmak och en pigg friskhet från nyponen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom fiberhusk till en smet. Tillsätt fiberhusk och blanda väl. Låt jäsa i en bunke täckt med plast 2 timmar.
  2. Forma med blöta händer degen till 6 frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa på plåten 45 minuter.
  3. Sätt ugnen på 200 grader och grädda bröden 30 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.