Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön Lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbar vegetarisk lasagne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ostsås Gör en bechamel grundsås, tillsätt c:a 1-2 dl riven ost (spara ½ dl till sist)
  2. Värm ugnen till 175°. Vispa samman ägg och mjölk. Krydda med salt, peppar och muskotnöt. Börja med lite ostsås, täck med fyra lasagneplattor. Bred över hälften av den urkramade spenaten, all keson, 1/3 av ostsåsen och ungefär hälften av äggstanningen. Täck med ytterligare fyra lasagneplattor. Klicka över 1/3 av ostsåsen och resten av spenaten. Täck med de sista lasagneplattorna. Bred över resten av ostsåsen och äggstanningen, strö över riven ost. Täck formen med aluminiumfolie. Grädda i c:a 40 min. Ta bort folien och grädda i ytterligare 20 min. Låt lasagnen stå och vila c:a 10 min innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.