Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon con kessella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

otroligt frisk och lätt dessert med rik konsistens och smak.

Ingredienser

Instruktioner

Servera hallonen relativt torra på tallrik Dela färsk vaniljstång på längden och skrapa ur kärnan ( gojset) Koka stången och fröna några minuter i ett par matskedar vatten. Låt svalna. Blanda med kesella och lägg på tallriken Värm lönnsirap och häll över hallonen Garnera med cironmeliis eller mintblad. Dela med goda vänner

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.