Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hare på grovt bröd à la Saltoluokta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade löken i lite olivolja tills den blir genomskinlig men ännu inte tar färg. Lägg då i purjolök och harkött. Fortsätt att steka tills harköttet ser genomstekt ut.
  2. Gör stuvningen - vispa ihop grädde, mjölk och creme fraiche med mjöl och oljeblandning. Låt sjuda under flitig omrörning. Lägg i buljongtärning. Tillsätt lökblandning. Skeda upp den varma blandningen på det grova brödet, smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.