Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med fyllning

 
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till kakan, använd gärna hushållsassistenten.
  2. Platta ut hälften av ”kak-blandningen” i en smörad ugnslångpanna.
  3. Låt crème fraiche, strösocker, potatismjöl och äggulorna, sjuda några minuter i en kastrull tills de kokat ihop, tillsätt sedan vaniljsockret. Bred/häll krämen över kak-blandningen och smula över det som är kvar.
  4. Grädda i 175g i 8-10 minuter. Låt stå kallt ett tag så går det lättare att skära i rutor eller i trekanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.