Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungshjärta med russin

 
Skriv ut

Något för dig som gillar kanel, russin och honung

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, honung och socker i en matberedare, kör till en slät kräm, tillsätt äggen ett i taget, rör kraftigt mellan varje ägg.
  2. Sikta ihop mjöl bakpulver och kanel i en skål,blanda i russinen, tillsätt mjölblandningen i smörsmeten,rör om tills allt blandats.
  3. Häll smeten i smord bröad 1 1/2 liters form, gärna hjärtformad.
  4. Grädda 175 grader ca 30-35 minuter
  5. Garnering: Blanda färskost, florsocker och smör till en slät kräm.
  6. Spritsa krämen i små toppar på kakan, sikta över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.