Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsmarinerade morötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett nytt sätt att servera morötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingefära, ättika, vatten, socker , salt och pepparkorn i en gryta. Koka upp blandningen under omrörning så att sockret och saltet löser sig. Häll den varma marinaden över morötterna, låt alltsammans stå i minst 2 timmar, gärna längre. Servera morötterna kalla. De håller sig ungefär 2 veckor i kylskåp.
  2. Du kan byta ut morötterna mot andra grönsaker t ex champinjoner eller haricots verts

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.