Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ischoklad med russin

 
Skriv ut

Lätt att göra och jättegott när du är sugen på något sött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ små pappersformar på en bakplåt. Smält chokladen på lägsta värme i en tjockbottnad kastrull och kokosfettet i en annan. Vispa äggen i en skål.
  2. Vispa ner den avsvalnade chokladen och kokosfettet i äggvispet. Rör ner russinen. Fyll formarna och ställ chokladen kallt att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.