Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jockes filegratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så enkelt...

Ingredienser

Instruktioner

Så här gör du: Skär baconet i 4-5 cm-bitar, stek knaprigt och låt rinna av på hushållspapper. Skär fläskfilén i 1 1/2 cm tjocka bitar och stek lätt. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg baconet i en ugnsfast form (behöver ej smöras), placera fläskfilén över och salta och peppra efter behag. Slå på grädden och täck med osten. Sätt formen i mitten av ugnen, när osten har börjat få fin färg är det klart att servera. Hasselbackspotatis är underbart till, samt en liten grönsallad. Tips: Man kan byta baconet mot bananskivor. 3 gott!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • flabban 22 september 2008

    Mycket gott. Bacon sätter den extra piffen på rätten. Tack för ett bra recept.

  • Elvera 7 januari 2010

    Detta är ett recept jag måste testa. Låter riktigt gott! Återkommer med kommentar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.