Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julens kryddiga kaka

 
Skriv ut

En läcker kaka med många julkryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smöra och bröa en 2-liters kakform. Rör smör och socker vitt och pösigt. Tillsätt äggen ett i sänder. Rör väl mellan varje.
  3. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem växelvis med kaffe.
  4. Slå smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 1 timma. Pröva med en sticka att den är klar.
  5. Vänd upp kakan när den svalnat något.
  6. Lägg på en pappersmall och sikta florsocker över så du får ett vackert mönster.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.