Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julig äppelsallad

 
Skriv ut

Gott att servera till skinka, revben eller som grön rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop yoghurt, senap, vinäger, honung och kanel.Smaka av med salt och peppar.
  2. Tvätta, kärna ur och tärna äpplena fint. Skölj och strimla purjolöken och hacka valnötterna grovt.
  3. Vänd ner allt i såsen och låt stå kallt och dra någon timme före servering.
  4. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.