Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaka med Schweizernöttäcke

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En riktig liten godsak.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker, blanda ner mandel och det smälta smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i ca 30 minuter. Allt till glasyren smältes i vattenbad/ micron och blandas väl Bred ut glasyren över den kalla kakan och njut den i små bitar, väldigt söt och mäktig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.