Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonfilé med champinjoner och dijonsenap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttig, enkel och god är denna rätt. Passar till vardags som till fest. Servera med det du gillar bäst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kalkonfilén i skivor och salta och peppra. Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn kalkonskivorna. Tillsätt senap, buljong, vatten och grädde och låt småputta.
  2. Skär champinjonerna i mindre bitar och strimla paprikan. Tillsätt champinjoner, paprika och purjolök och småkoka i några minuter. Toppa med bladpersilja.
  3. Servera med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.