Det här är en rätt med restaurangkvalitet som är lätt att laga hemma. Den fylliga paneringen med parmesan och örter steks långsamt gyllene och saftig.
Instruktioner
- Banka ut schnitzlarna tills de är ca ½ cm tjocka.
- Blanda ägg, vin, salt och svartpeppar i en grund skål eller djup tallrik. Blanda väl. Blanda parmesanost, ströbröd, torkad basilika och persilja på en tallrik.
- Panera schnitzlarna genom att först vända dem i äggblandningen och sedan i ströbrödsblandningen. Tärna smöret. Smält hälften av smöret med hälften av olivoljan i en stekpanna på medelvärme.
- Stek hälften av schnitzlarna cirka 3 minuter på varje sida tills de är genomstekta. Lägg över dem på ett fat och håll dem varma. Upprepa på samma sätt med resten av smöret, oljan och schnitzlarna och servera genast.
Publicerat den
17 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar