Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummakyckling med honungsyoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En smarrig kycklingrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda olja, soya och kardemumma i en stor skål. Lägg ner kycklinglåren och rör om ordentligt. Låt stå en liten stund. Har man möjlighet kan man lägga kycklingen i marinaden kvällen innan.
  3. Fördela sedan kycklingen och marinaden i en ugnsfast form
  4. Tvätta potatisen och dela den sedan i klyftor. Lägg i en ugnsfast form och ringla över olja och salta.
  5. Ställ in kycklingen och potatis i ugnen ca 30 minuter.
  6. Blanda yughurten med pressad vitlök, honung och resten av kryddorna. Ställ i kylen medan övrigt blir klart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mafia 17 juni 2012

    Trodde aldrig att det skulle vara så gott med kardemumma och kanel i maten. Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.