Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlåda med ris och bearnaisesås

 
Skriv ut

God rätt som passar till både vardag och fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ris.
  2. Koka bearnaisesås enligt anvisning på paketet. Späd den gärna med lite extra vatten så den blir tunnare.
  3. Skär kasslern i skivor och sedan i stavar. Skär purjolöken i tunna skivor
  4. Häll det kokade riset i en ugnsfast form. Lägg kassler och purjolök ovanpå riset och häll sen på såsen.
  5. Strö över riven ost och gratinera i ugn på 225 grader tills osten fått fin färg.
  6. Servera med sallad och baguetter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.