Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Marinaden mörar och ger smak åt kycklingen. Räcker till 6 pitabröd. Receptet till själva kebaben hittade jag på Kryddburken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden. Lägg kycklingen i dubbla fryspåsar och häll den över.
  2. Krama ur luften och lägg kycklingen i kyl i två dagar för att marineras.
  3. Häll därefter bort marinaden och skär kycklingen i smala strimlor som fräses i olja tills de fått fin färg. Smaka eventuellt av med lite salt.
  4. Blanda ihop såsen och smaka av den med salt och peppar.
  5. Fyll pitabröd med kyckling, sallad, rå lök, tomat och toppa med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.