Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtspizza med soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker pizza bakad på kikärtsmjöl. Välj fyllning med det du gillar bäst! Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina de frysta tomaterna något. Blanda ihop kikärtsmjöl med vatten och pizzakrydda och låt stå i 10 minuter (eller under hela dagen).
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i ugnen i 10 minuter. Bred på ajvar och lägg på den rivna osten. Lägg på de soltorkade tomaterna. Toppa med cashewnötter, havssalt och svartpeppar. Grädda ytterligare 10 minuter. Strö över rucola och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.