Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk champinjonsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär champinjonerna i bitar och fräs i 10 minuter, tillsätt hackad lök och vitlök och stek till löken blir genomskinlig, strö över mjöl och rör lite så att mjölet blir utblandat. Häll över buljongen och låt sjuda i 20 minuter med lock.
  2. Ta soppan från värmen. Blanda grädden och äggulan med 1 dl av soppan. Häll tillbaks detta i soppan. Tillsätt timjan, kajennpeppar och citron. Värm soppan försiktigt och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.