Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Körsbärspaj med havregryn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur körsbären med ett gem eller något liknande. Lägg dessa i en pajform. Blanda 1dl socker med 1msk potatismjöl och häll över körsbären o blanda.
  2. Övriga ingredienser blandas i en bunke. Värm i 30 sekunder i micron så blir det lättare att vispa ihop degen. Det ska inte bli en deg utan mer åt smulpajhållet. Är den för torr så ta i lite mer margarin. Är den för blöt ta i mer vetemjöl.
  3. Lägg på smuldegen över körsbären. Grädda i 200grader i 30-40 minuter. Servera med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • linuscal 28 juli 2008

    detta låter gått ska testa detta i dag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.