Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med ris

 
Skriv ut

Laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset mjukt i hönsbuljongen. Skär köttet i smala strimlor. Skala morötterna och skär dem i slantar. Skala och hacka löken och skiva purjolöken.
  2. Bryn köttet i olja i en stekpanna och lägg över det i en gryta. Häll mer olja i stekpannan och fräs morötterna, löken, purjolöken och vitlöken ett par minuter under omrörning.
  3. Häll över grönsakerna i grytan. Krydda med sojan, ostronsåsen, worchestersåsen, salt och peppar och häll på vatten. Låt grytan puttra 5 minuter.
  4. Vänd ner riset i grytan tillsammans med ytterst fint strimlad chili och strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.