Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt majs

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanske inte för finfesten, men passar bra som förrätt för en mysig hemmakväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skölj majsen. Skär av stammen. Koka upp och låt koka i 15-25 minuter beroende på hur mogen majsen är.
  2. Servera tillsammans med ett saltkar och smör som man smörjer in majsen i. Antingen äter man rakt av eller så skär man bort majsen innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.