Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlettrad med frukt och grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Ytterligare ett recept med kotlettrad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär köttet i skivor ända ner mot benet men låt benet vara kvar. Lägg köttet i en stor ugnssäker form eller långpanna. Gnid in köttet med salt, peppar och örtkryddor. Stek köttet i ugnen ca 30 minuter.
  2. Skala potatis, lök och morötter. Skölj squash och äpplen. Skär potatisen i klyftor, morötterna och squashen i bitar och äpplena i klyftor. Lägg potatis, morötter och lök i formen och salta lätt. Fortsätt att steka ca 20 minuter.
  3. Höj värmen till 250 grader och lägg i squash och äpplen. Stek tills allt har fått fin färg, köttet är genomstekt och potatis och grönsaker är mjuka, ytterligare 15-20 minjuter. Skär loss köttet från benen och servera med potatis, grönsaker och äpplen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.