Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig sötpotatis med polenta och koriander

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krispigt och ett väldigt gott tillbehör till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva sötpotatisen och lägg dem i kallt vatten i 15 minuter. Torka dem sedan och lägg i en stor skål. Blanda sötpotatis med olja så att all potatis täcks. Mortla eller krossa 1 msk korianderfrön och blanda med potatisen. Blanda i polenta, salta och peppra.
  3. Rosta i ugnen på en bakplåtspappersklädd plåt i 10 minuter. Ta ut plåten, vänd på potatisarna och rosta ytterligare i 10-15 minuter. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.