Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig färskost med timjan och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jättegott att ha på knäckebröd eller småbröd med oliver och solrosfrö.

Ingredienser

Instruktioner

Häll filmjölken och gräddfilen i en kastrull. Hetta upp till ca 50 grader. Filmjölken får inte bli för varm. Häll alltsammans i ett melittafilter i en byggtratt när filmjölken flockat sig. Låt rinna av ca 8 timmar i rumstemperatur. Dela den färdiga färskosten i två delar. Salta och peppra. Smaksätt med övriga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.