Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kycklingsallad med papaya och kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Söta och salta smaker i en enkel sallad där dressingen blir pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chilin fint och blanda den med riven ingefära, hackad vitlök, salt och kanel. Strimla kycklingen och blanda den med kryddblandningen. Hetta upp 1 msk olja och bryn kyckingen tills den är gyllene och färdig rakt igenom.
  2. Arrangera kyckling, tärnad papaya, sallad, mynta och kokosflingor på ett stort fat eller fyra mindre. Vispa samman ingredienserna till dressingen och häll den över salladen. Toppa med nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.