Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med kanel och kardemumma

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kanel och kardemumma hör till mina absoluta faoritkryddor i många sammanhang

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den i kanel och kardemumma tills det börjar dofta gott. Lägg kycklingfiléerna över lökfräset och bryn dem på båda sidor. Häll över saften från citronen och apelsinen, äppeljuicen och det kokande vattnet, och aprikoshalvorna. Låt småputtra i stekpannan med lock på i 45 minuter.
  2. Ströa i arrowrot och låt koka upp så att såsen tjocknar.
  3. Rosta cashewnötterna i en stekpanna och slå dem över när det är dags att äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.