Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig, sötsyrlig och perfekt att bjuda på. Gör gärna en dubbel sats och frys in om det blir över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i halvor. Skala löken. Dela och kärna ur dadlarna.
  2. Bryn kyckling och lök i smör i en stekpanna. Blanda grädde, soja, buljongtärning och balsamvinäger i en gryta. Lägg i kyckling och lök. Låt koka under lock ca 5 min. Lägg i dadlar och persilja och koka 1 min.
  3. Servera med ris eller kokta linser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.