Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med syrad gurka och gräddig currypaprika smak

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Va gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga kycklingen i ugnen under lock enligt beskrivning utan salt och kryddor
  2. Tillaga gräddsåsen enligt förpackningen i en stor kastrull med mjölk och vatten, ställ åt sidan
  3. Hacka äggen fint, bryn löken i cm bitar och blanda i allt och resten av ingredienserna i gräddsåsen inkl rensade kycklingbitar med skyn utan skinnet och låt det puttra ca 5 min till med lite extra vatten i och smaka av och peppra
  4. Servera med jasmineris, potatis eller pasta gärna iblandat med wokgrönsaker eller frysta kokta små primörer med ett gott ljust brytbröd och ev lite sweet chili saus

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.