Det är svårt att motstå de här goda kycklingvingarna som är täckta med marinad och perfekt stekta.
Instruktioner
- Skär av yttersta spetsen på kycklingvingarna och kasta bort den. Dela varje vinge på mitten vid leden.Lägg vingarna i en skål av glas eller porslin.
- Blanda passerade tomater, hackad chili, worcestershiresås, vinäger, senap, honung, citronsaft och kajennpeppar i en skål. Häll blandningen över kycklingen och gnid in vingarna i såsen så att de blir väl täckta. Täck över och kyl i minst sex timmar, helst över natten.
- Ta ut kycklingvingarna ur kylen en halvtimma innan de ska stekas. Sätt ugnen på 175 grader.
- Lägg kycklingvingarna i en ugnsfast form och häll över den marinad som finns kvar i skålen. Ugnsstek cirka 40 minuter, vänd då och då, tills vingarna är genomstekta och har fin färg. Ta ut ur ugnen och låt svalna en halvtimma före servering.
Publicerat den
26 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar