Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lagerpotatis med rosmarin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lagerblad i potatis smakar gott och ser trevligt och annorlunda ut. Gott till kött eller kyckling med tsatsiki eller annan kall sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär ett snitt på mitten av varje potatis, nästan igenom. Lägg in ett lagerblad i varje.
  2. Lägg potatisen i en ugnssäker form. Häll över oljan och strö över rosmarin och salt. Blanda runt
  3. Stek i mitten av ugnen till de är mjuka, ca 25 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tiadina 1 mars 2008

    Hej! Jag undrar vad delikatesspotatis är, är det färdigskalad på burk eller är det vanlig?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.